afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

EKO, shell recycling bin

EKO, shell recycling bin

EKO, shell recycling bin

Shell Recycling Bin, EKO
Opvallende schelpvormige pedaalemmer met 2 kunststof binnenemmers (2x 22 ltr) voor afvalscheiding. Voorzien van gedempt deksel en Fingerprint Proof coating.

EKO

89,95

In mandje

Kwantumkorting

product van (hoeveelheid) korting
EKO, shell recycling bin 2 -3,00 €

Meer informatie

Shell Recycling Bin, EKO kopen

EKO, shell recycling bin

EKO is een producent van diverse soorten prullenbakken en pedaalemmers, EKO onderscheidt zich door de aandacht die het besteedt aan het uiterlijk en de vormgeving van zijn prullenbakken en pedaalemmers. De vomrgeving van de EKO producten is bijzonder stijlvol en springt direct in het oog. Prachtig ontworpen klassieke en moderne prullenbakjes en pedaalemmertjes waar u eenvoudig uw afval in kunt deponeren.

De EKO, shell recycling bin is verkrijgbaar in meerdere soorten uitvoeringen
EKO heeft vele soorten en maten producten, veelal uitgerust met een speciale coating die vingerafdrukken voorkomt op de prullenbakken en pedaalemmers. EKO streeft ernaar haar prullenbakken milieubewust te produceren om zo bij te dragen aan een beter milieu. De EKO prullenbak en en pedaalemmer is verkrijgbaar in onder andere de volgende uitvoeringen; de EKO pushcan, de EKO pedaalemmer, de EKO Rejoice recycling pedaalemmer, de EKO Belle Deluxe pedaalemmer, de EKO E-Cube recycling pedaalemmer, de EKO Kickcan, de EKO afvalzakhouder en de EKO Ecofly pedaalemmer. De EKO, shell recycling bin in het assortiment van Afvalscheidingsbakken.nl worden geleverd in Nederland en België met eigen vervoer of DPD. De levertijd bedraagt normaal 3 werkdagen, wanneer u toch een order sneller wilt ontvangen is dit ook geen probleem, wij verzoeken u dan even telefonisch of per email aan te geven dat u de EKO, shell recycling bin binnen 1 dag wenst te ontvangen. In de webshop van Afvalscheidingsbakken.nl vindt u altijd wel een afvalbak of afvalscheidingsbak die bij uw situatie past. Bestel snel en eenvoudig uw prullenbakken, afvalbakken, pedaalemmer en andere afvalbakken voor een opgeruimde woonruimte of werkruimte bij Afvalscheidingsbakken.nl.

Productinformatie EKO, shell recycling bin voor gebruik in huis of kantoor

De EKO, shell recycling bin is geschikt voor binnengebruik.: De EKO, shell recycling bin is geschikt voor binnengebruik.

De EKO, shell recycling bin is geschikt voor intensief gebruik.: De EKO, shell recycling bin is geschikt voor intensief gebruik.

De EKO, shell recycling bin is uitgerust met een kunststof binnenemmer.: De EKO, shell recycling bin is uitgerust met een kunststof binnenemmer.

De EKO, shell recycling bin is uitgerust met een gedempt deksel.: De EKO, shell recycling bin is uitgerust met een gedempt deksel.

 

Productgegevens

 • Hoogte (mm) - 69 cm
 • Breedte (mm) - 45 cm
 • Diepte (mm) - 40.6 cm

Accessoires

 • EKO, viva recycling...

  Halfronde pedaalemmer van EKO Smalle, halfronde pedaalemmer van mat RVS met 2 kunststof binnenemmers (16 en 20 ltr). Voorzien van gedempt kunststof deksel en...

  76,95 € In mandje
 • Afvalzakken 60x80x0.014
  Afvalzakken 60x80x0...

  Pedaalemmerzakken met inhoud van 60 ltr. HDPE pedaalemmerzakken, verpakt per doos. De inhoud bedraagt 25 rollen van 20 vuilnizakken per rol. (500 stuks)

  27,95 € In mandje
 • Afvalzakken 60x80x0.035 (T50) Non KOMO
  Afvalzakken 60x80x0...

  Pedaalemmerzakken met inhoud van 60 ltr. HDPE pedaalemmerzakken, verpakt per doos. De inhoud bedraagt 20 rollen van 20 vuilnizakken per rol. (400 stuks)

  29,95 € In mandje
 • Viva Step Bin, EKO
  Viva Step Bin, EKO ...

  Viva Step Bin, EKO Smalle, halfronde pedaalemmer van mat RVS met gedempt kunststof deksel, kunststof binnenemmer en stevig metalen pedaalsysteem. Aan de binnenzijde...

  79,95 € In mandje