afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo

Duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo

Duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo

Duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo

Twee gekoppelde afvalzakhouders van aluminium buizen en plastic elementen. Voorzien van voetbediening en sluitmechanisme.

AS092403

130,95

In mandje

Meer informatie

Duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo kopen

Duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo

Hailo is een Duits merk dat in 1847 werd opgericht met als doel het ontwikkelen van producten voor de handel, professionals en hobbyisten. Hailo is een toonaangevende ontwikkelaar en producent van trappen en laddersystemen, in onze webshop vindt u echter vooral een breed assoritment aan afvalscheidingsbakken, afvalbakken en afvalemmers. Hailo biedt een breed en uitgebreid scala aan vernieuwende producten die voldoen aan de vereiste (veiligheids)normen. nDe producten van Hailo worden in 60 landen wereldwijd verkocht.

De duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo is eenvoudig te bestellen in onze webshop en verkrijgbaar in meerdere kleuren
Afvalscheidingsbakken.nl  biedt onder andere inbouwprullenbakken, prullenbakken, pedaalemmers en diverse andere soorten bakken voor het afvoeren van afvalstromen in huis of op kantoor. De duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo is een van de producten die u in onze webshop kunt vinden en natuurlijk eenvoudig en snel kunt bestellen. U maakt dus zelf de keuze tussen een product dat u wegwerkt in de gebruiksomgeving of een mooie prullenbak zoals de duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo die gezien mag worden in uw interieur. Hailo denkt met u als gebruiker mee en biedt de prullenbakken aan met handige extra’s. Zo vindt u in onze webshop prullenbakken met meerdere compartimenten om afval te scheiden en openen de inbouwemmers automatisch wanneer je het kastdeurtje opent. De Hailo prullenbakken en afvalscheidingsbakken zijn in sommige gevallen uitgerust met een geluidsloze (sluitende) deksel, de Hailo prodeucten zoals de duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals; wit, blank, zwart, zilvergrijs en antraciet. In de webshop van Afvalscheidingsbakken.nl vindt u altijd wel een afvalbak of afvalscheidingsbak die bij uw situatie past.

Productinformatie duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo voor gebruik in huis of kantoor

De duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo is geschikt voor binnengebruik.: De duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo is geschikt voor binnengebruik.

De duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo is geschikt voor intensief gebruik.: De duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo is geschikt voor intensief gebruik.

De duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo is uitgerust met een afvalzakhouder.: De duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo is uitgerust met een afvalzakhouder.

Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 1080 mm
  • Breedte (mm) - 660 mm
  • Diepte (mm) - 490 mm