afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Öko Duo Plus L 17 + 9 ltr, Hailo

Öko Duo Plus L 17 + 9 ltr, Hailo

Öko Duo Plus L 17 + 9 ltr, Hailo

Öko Duo Plus M 2 x 9 ltr, Hailo

Rechthoekige pedaalemmer met zwart kunststof gedempt sluitend deksel en twee uitneembare kunststof binnenemmers voor afvalscheiding.

62,95

In mandje

Meer informatie

Öko Duo Plus L 17 + 9 ltr, Hailo kopen

Öko Duo Plus L 17 + 9 ltr, Hailo

Hailo is een Duits merk dat in 1847 werd opgericht met als doel het ontwikkelen van producten voor de handel, professionals en hobbyisten. Hailo is een toonaangevende ontwikkelaar en producent van trappen en laddersystemen, in onze webshop vindt u echter vooral een breed assoritment aan afvalscheidingsbakken, afvalbakken en afvalemmers. Hailo biedt een breed en uitgebreid scala aan vernieuwende producten die voldoen aan de vereiste (veiligheids)normen. nDe producten van Hailo worden in 60 landen wereldwijd verkocht.

De Öko Duo Plus L 17 + 9 ltr, Hailo is eenvoudig te bestellen in onze webshop en verkrijgbaar in meerdere kleuren
Afvalscheidingsbakken.nl  biedt onder andere inbouwprullenbakken, prullenbakken, pedaalemmers en diverse andere soorten bakken voor het afvoeren van afvalstromen in huis of op kantoor. De Öko Duo Plus L 17 + 9 ltr, Hailo is een van de producten die u in onze webshop kunt vinden en natuurlijk eenvoudig en snel kunt bestellen. U maakt dus zelf de keuze tussen een product dat u wegwerkt in de gebruiksomgeving of een mooie prullenbak zoals de  die gezien mag worden in uw interieur. Hailo denkt met u als gebruiker mee en biedt de prullenbakken aan met handige extra’s. Zo vindt u in onze webshop prullenbakken met meerdere compartimenten om afval te scheiden en openen de inbouwemmers automatisch wanneer je het kastdeurtje opent. De Hailo prullenbakken en afvalscheidingsbakken zijn in sommige gevallen uitgerust met een geluidsloze (sluitende) deksel, de Hailo prodeucten zoals de Öko Duo Plus L 17 + 9 ltr, Hailo zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals; wit, blank, zwart, zilvergrijs en antraciet. In de webshop van Afvalscheidingsbakken.nl vindt u de perfecte oplossingen voor het schoon houden van uw huis, kantoor of buitenomgeving, een breed assortiment aan afvalbakken, prullenbakken, pedaalemmers, bekerbakken, papierbakken en medische afvalbakken.

Productinformatie Öko Duo Plus L 17 + 9 ltr, Hailo voor gebruik in huis of kantoor

De Öko Duo Plus L 17 + 9 ltr, Hailo is geschikt voor binnengebruik.: De Öko Duo Plus L 17 + 9 ltr, Hailo is geschikt voor binnengebruik.

De Öko Duo Plus L 17 + 9 ltr, Hailo is geschikt voor intensief gebruik.: De Öko Duo Plus L 17 + 9 ltr, Hailo is geschikt voor intensief gebruik.

De Öko Duo Plus L 17 + 9 ltr, Hailo is uitgerust met een kunststof binnenemmer.: De Öko Duo Plus L 17 + 9 ltr, Hailo is uitgerust met een kunststof binnenemmer.

De Öko Duo Plus L 17 + 9 ltr, Hailo is uitgerust met een gedempt deksel.: De Öko Duo Plus L 17 + 9 ltr, Hailo is uitgerust met een gedempt deksel.

Productgegevens

 • Hoogte (mm) - 430 mm
 • Breedte (mm) - 320 mm
 • Diepte (mm) - 340 mm
 • Inhoud afvalbak - 18 l

Accessoires

 • Pedaalemmerzakken 45x52x0.015 (T18)
  Pedaalemmerzakken 4...

  Pedaalemmerzakken met inhoud van 20 ltr. HDPE pedaalemmerzakken, verpakt per doos. De inhoud bedraagt 40 rollen van 50 vuilnizakken per rol. (2000 stuks)

  25,95 € In mandje