afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman

Pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman

Pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman

Pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman
Rechthoekige pedaalemmer met kunststof binnenemmer en gedempt deksel. Fingerprint Proof.

AS010465

119,95

In mandje

Meer informatie

Pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman kopen

Pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman

Met Simplehuman bent u als gebruiker verzekerd van absolute topkwaliteit, Simplehuman producten herkent u aan de de luxe en hoogwaardige vormgeving. De prullenbakken van Simplehuman in het assortiment van Afvalscheidingsbakken.nl zijn er in vele soorten en maten. Denkt u bijvoorbeeld eens aan Simplehuman retro pedaalemmers, Simplehuman roestvrij stalen afvalbakken of avalbakken met een sensor.

De pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman is te bestellen in een veelvoud aan mogelijkheden
Wanneer u zich bewust bent van het milieu en het milieu zo min mogelijk wenst te belasten zijn bijvoorbeeld afvalscheidingsbakken van Simplehuman een optie. Dankzij ons uitgebreide aanbod aan Simplehuman producten bent u verzekerd van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Wij leveren de Simplehuman producten zoals de pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. Simplehuman biedt met de producten zoals de pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman kostenbesparende en innovatieve oplossingen die u een lange en intensieve levensduur garanderen. Simplehuman is een betrouwbare partner op het gebied van technologieën en systeemoplossingen in levensmiddelen, sanitair, onderhoud, afvalverwerking, materiaaltransport en veiligheidsartikelen. De pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman bestelt u dus snel een eenvoudig bij Afvalscheidingsbakken.nl. In ons assortiment op Afvalscheidingsbakken.nl vindt u altijd snel en gemakkelijk de juiste afvalbakken voor afvalscheiding, papier afval, propjes, klein huishoudelijk afval en zakelijk afval.

Productinformatie pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman voor gebruik in huis of kantoor

De pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman is geschikt voor binnengebruik.: De pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman is geschikt voor binnengebruik.

De pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman is geschikt voor intensief gebruik.: De pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman is geschikt voor intensief gebruik.

De pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman is uitgerust met een gedempt deksel.: De pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman is uitgerust met een gedempt deksel.

De pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman is uitgerust met een kunststof binnenemmer.: De pedaalemmer Rectangular 30 ltr, Simplehuman is uitgerust met een kunststof binnenemmer.

 

Productgegevens

 • Hoogte (mm) - H 550mm
 • Breedte (mm) - B 401mm
 • Diepte (mm) - L 318mm
 • Inhoud afvalbak -

Accessoires

 • Pedaalemmer Rectangular 38 ltr, Simplehuman
  Pedaalemmer Rectang...

  Pedaalemmer Rectangular 38 ltr, Simplehuman Rechthoekige pedaalemmer met kunststof binnenemmer en gedempt deksel. Fingerprint Proof.

  114,95 € In mandje
 • Pedaalemmer Rectangular 50 ltr, Simplehuman
  Pedaalemmer Rectang...

  Pedaalemmer Rectangular 50 ltr, Simplehuman Rechthoekige pedaalemmer met kunststof binnenemmer en gedempt deksel. Fingerprint Proof.

  133,95 € In mandje
 • Pedaalemmer Basic 30 ltr, Simplehuman
  Pedaalemmer Basic 3...

  Pedaalemmer Basic 30 ltr, Simplehuman Ronde pedaalemmer met kunststof binnenemmer en gedempt deksel. Fingerprint Proof.

  76,95 € In mandje
 • Pedaalemmer Round 3 ltr, Simplehuman
  Pedaalemmer Round 3...

  Pedaalemmer Round 3 ltr, Simplehuman Ronde pedaalemmer met kunststof binnenemmer en voorzien van stevig stalen pedaal.

  21,95 € In mandje
 • Pedaalemmer Round 4,5 ltr, Simplehuman
  Pedaalemmer Round 4...

  Pedaalemmer Round 4,5 ltr, Simplehuman Ronde pedaalemmer met kunststof binnenemmer en voorzien van stevig stalen pedaal.

  25,95 € In mandje
 • Afvalzakken 30-40 liter (J), Simplehuman
  Afvalzakken 30-40 l...

  Afvalzakken 30-40 liter (J), Simplehuman Sterke vuilnizakken voor diverse modellen prullenbakken en pedaalemmers in ons assortiment.

  6,95 € In mandje