afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Shell Bin 30 ltr, EKO

Shell Bin 30 ltr, EKO

Shell Bin 30 ltr, EKO

Shell Bin 30 ltr, EKO
Opvallende schelpvormige pedaalemmer voorzien van gedempt deksel en kunststof binnenemmer. Fingerprint Proof.

65,95

In mandje

Meer informatie

Shell Bin 30 ltr, EKO kopen

Shell Bin 30 ltr, EKO

EKO is een producent van diverse soorten prullenbakken en pedaalemmers, EKO onderscheidt zich door de aandacht die het besteedt aan het uiterlijk en de vormgeving van zijn prullenbakken en pedaalemmers. De vomrgeving van de EKO producten is bijzonder stijlvol en springt direct in het oog. Prachtig ontworpen klassieke en moderne prullenbakjes en pedaalemmertjes waar u eenvoudig uw afval in kunt deponeren.

De Shell Bin 30 ltr, EKO is verkrijgbaar in meerdere soorten uitvoeringen
EKO heeft vele soorten en maten producten, veelal uitgerust met een speciale coating die vingerafdrukken voorkomt op de prullenbakken en pedaalemmers. EKO streeft ernaar haar prullenbakken milieubewust te produceren om zo bij te dragen aan een beter milieu. De EKO prullenbak en en pedaalemmer is verkrijgbaar in onder andere de volgende uitvoeringen; de EKO pushcan, de EKO pedaalemmer, de EKO Rejoice recycling pedaalemmer, de EKO Belle Deluxe pedaalemmer, de EKO E-Cube recycling pedaalemmer, de EKO Kickcan, de EKO afvalzakhouder en de EKO Ecofly pedaalemmer. De Shell Bin 30 ltr, EKO in het assortiment van Afvalscheidingsbakken.nl worden geleverd in Nederland en België met eigen vervoer of DPD. De levertijd bedraagt normaal 3 werkdagen, wanneer u toch een order sneller wilt ontvangen is dit ook geen probleem, wij verzoeken u dan even telefonisch of per email aan te geven dat u de Shell Bin 30 ltr, EKO binnen 1 dag wenst te ontvangen. In ons assortiment op Afvalscheidingsbakken.nl vindt u altijd snel en gemakkelijk de juiste afvalbakken voor afvalscheiding, papier afval, propjes, klein huishoudelijk afval en zakelijk afval.

Productinformatie Shell Bin 30 ltr, EKO voor gebruik in huis of kantoor

De Shell Bin 30 ltr, EKO is geschikt voor binnengebruik.: De Shell Bin 30 ltr, EKO is geschikt voor binnengebruik.

De Shell Bin 30 ltr, EKO is geschikt voor intensief gebruik.: De Shell Bin 30 ltr, EKO is geschikt voor intensief gebruik.

De Shell Bin 30 ltr, EKO is uitgerust met een kunststof binnenemmer.: De Shell Bin 30 ltr, EKO is uitgerust met een kunststof binnenemmer.

De Shell Bin 30 ltr, EKO is uitgerust met een gedempt deksel.: De Shell Bin 30 ltr, EKO is uitgerust met een gedempt deksel.

Productgegevens

 • Hoogte (mm) - H 690mm
 • Breedte (mm) - B 340mm
 • Diepte (mm) - L 375mm

Accessoires

 • Afvalzakken 60x80x0.014
  Afvalzakken 60x80x0...

  Pedaalemmerzakken met inhoud van 60 ltr. HDPE pedaalemmerzakken, verpakt per doos. De inhoud bedraagt 25 rollen van 20 vuilnizakken per rol. (500 stuks)

  27,95 € In mandje
 • Afvalzakken 60x80x0.035 (T50) Non KOMO
  Afvalzakken 60x80x0...

  Pedaalemmerzakken met inhoud van 60 ltr. HDPE pedaalemmerzakken, verpakt per doos. De inhoud bedraagt 20 rollen van 20 vuilnizakken per rol. (400 stuks)

  29,95 € In mandje
 • Shell Bin 6 ltr, EKO
  Shell Bin 6 ltr, EKO

  Shell Bin 6 ltr, EKO Opvallende schelpvormige pedaalemmer voorzien van gedempt deksel en kunststof binnenemmer. Fingerprint Proof.

  19,95 € In mandje
 • Shell Bin 10 ltr, EKO
  Shell Bin 10 ltr, EKO

  Shell Bin 10 ltr, EKO Opvallende schelpvormige pedaalemmer voorzien van gedempt deksel en kunststof binnenemmer. Fingerprint Proof.

  36,95 € In mandje
 • Shell Bin 18 ltr, EKO
  Shell Bin 18 ltr, EKO

  Shell Bin 18 ltr, EKO Opvallende schelpvormige pedaalemmer voorzien van gedempt deksel en kunststof binnenemmer. Fingerprint Proof.

  49,95 € In mandje
 • Shell Bin 50 ltr, EKO
  Shell Bin 50 ltr, EKO

  Shell Bin 50 ltr, EKO Opvallende schelpvormige pedaalemmer voorzien van gedempt deksel en kunststof binnenemmer. Fingerprint Proof.

  89,95 € In mandje