afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO

Pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO

Pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO

Pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO
Opvallende, driehoekige pedaalemmer voorzien van kunststof binnenemmer en gedempt sluitend deksel.

AS920905

23,95

In mandje

Meer informatie

Pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO kopen

Pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO

EKO is een producent van diverse soorten prullenbakken en pedaalemmers, EKO onderscheidt zich door de aandacht die het besteedt aan het uiterlijk en de vormgeving van zijn prullenbakken en pedaalemmers. De vomrgeving van de EKO producten is bijzonder stijlvol en springt direct in het oog. Prachtig ontworpen klassieke en moderne prullenbakjes en pedaalemmertjes waar u eenvoudig uw afval in kunt deponeren.

De pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO is verkrijgbaar in meerdere soorten uitvoeringen
EKO heeft vele soorten en maten producten, veelal uitgerust met een speciale coating die vingerafdrukken voorkomt op de prullenbakken en pedaalemmers. EKO streeft ernaar haar prullenbakken milieubewust te produceren om zo bij te dragen aan een beter milieu. De EKO prullenbak en en pedaalemmer is verkrijgbaar in onder andere de volgende uitvoeringen; de EKO pushcan, de EKO pedaalemmer, de EKO Rejoice recycling pedaalemmer, de EKO Belle Deluxe pedaalemmer, de EKO E-Cube recycling pedaalemmer, de EKO Kickcan, de EKO afvalzakhouder en de EKO Ecofly pedaalemmer. De pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO in het assortiment van Afvalscheidingsbakken.nl worden geleverd in Nederland en België met eigen vervoer of DPD. De levertijd bedraagt normaal 3 werkdagen, wanneer u toch een order sneller wilt ontvangen is dit ook geen probleem, wij verzoeken u dan even telefonisch of per email aan te geven dat u de pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO binnen 1 dag wenst te ontvangen. In de webshop van Afvalscheidingsbakken.nl vindt u de perfecte oplossingen voor het schoon houden van uw huis, kantoor of buitenomgeving, een breed assortiment aan afvalbakken, prullenbakken, pedaalemmers, bekerbakken, papierbakken en medische afvalbakken.

Productinformatie pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO voor gebruik in huis of kantoor

De pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO is geschikt voor binnen- of buitengebruik.: De pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO is geschikt voor binnengebruik.

De pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO is geschikt voor intensief gebruik.: De pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO is geschikt voor intensief gebruik.

De pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO is uitgerust met een kunststof binnenemmer.: De pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO is uitgerust met een kunststof binnenemmer.

De pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO is uitgerust met een gedempt deksel.: De pedaalemmer Grace 5 ltr, EKO is uitgerust met een gedempt deksel.

Productgegevens

 • Hoogte (mm) - H 290mm
 • Breedte (mm) - B 222mm
 • Diepte (mm) - L 240mm

Accessoires

 • Pedaalemmerzakken 45x52x0.015 (T18)
  Pedaalemmerzakken 4...

  Pedaalemmerzakken met inhoud van 20 ltr. HDPE pedaalemmerzakken, verpakt per doos. De inhoud bedraagt 40 rollen van 50 vuilnizakken per rol. (2000 stuks)

  25,95 € In mandje
 • Pedaalemmer Grace 15 ltr, EKO
  Pedaalemmer Grace 1...

  Pedaalemmer Grace 15 ltr, EKO Opvallende, driehoekige pedaalemmer voorzien van kunststof binnenemmer en gedempt sluitend deksel.

  42,95 € In mandje
 • Pedaalemmer Grace 25 ltr, EKO
  Pedaalemmer Grace 2...

  Pedaalemmer Grace 25 ltr, EKO Opvallende, driehoekige pedaalemmer voorzien van kunststof binnenemmer en gedempt sluitend deksel.

  61,95 € In mandje
 • Pedaalemmer Grace 35 ltr, EKO
  Pedaalemmer Grace 3...

  Pedaalemmer Grace 35 ltr, EKO Opvallende, driehoekige pedaalemmer voorzien van kunststof binnenemmer en gedempt sluitend deksel.

  74,95 € In mandje