afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Afvalscheidingsbak Big Double Boy 2x18 ltr, Wesco

Afvalscheidingsbak Big Double Boy 2x18 ltr, Wesco

Afvalscheidingsbak Big Double Boy 2x18 ltr, Wesco

Big Double Boy 2x18 ltr, Wesco
Pedaalemmer met twee kunststof binnenemmers (2x 18 ltr) voor het makkelijk scheiden van afval. Met extra breed RVS voetpedaal. Het ingebouwde dempersysteem zorgt voor het geruisloos sluiten van het RVS deksel. Het deksel kan tevens in geopende positie vastgezet worden.

159,95

In mandje

Meer informatie

Pedaalemmer Wesco met twee kunststof binnenemmers

Prachtige afvalemmer van Wesco met 2 kunststof binnenemmers. Wesco onderscheidt zich door een zeer hoog afwerkingsniveau, een kenmerkend retrodesign in combinatie met het gebruik van markante en in het oog springende kleuren. Niet alleen functioneel maar ook een opvallende toevoeging aan uw interieur. Ideaal voor afvalscheiding en eenvoudig te openen met het voetpedaal. De vuilniszakken zijn aan de binnenzijde van de prullenbak bevestigen waardoor deze niet gaan schuiven, glijden of naar beneden zakken. In de webshop van Afvalscheidingsbakken.nl vindt u de perfecte oplossingen voor het schoon houden van uw huis, kantoor of buitenomgeving, een breed assortiment aan afvalbakken, prullenbakken, pedaalemmers, bekerbakken, papierbakken en medische afvalbakken.

Productinformatie Wesco Big Double Boy met een inhoud van 36 liter

De Wesco Big Double Boy met een inhoud van 36 liter is geschikt voor binnengebruik.: De Wesco Big Double Boy met een inhoud van 36 liter is geschikt voor binnengebruik.

De Wesco Big Double Boy met een inhoud van 36 liter is geschikt voor intensief gebruik.: De Wesco Big Double Boy met een inhoud van 36 liter is geschikt voor intensief gebruik.

Productgegevens

 • Hoogte (mm) - H 650mm
 • Breedte (mm) - B 405mm
 • Diepte (mm) - L 345mm

Accessoires

 • Afvalscheidingsbak Push Two, Wesco
  Afvalscheidingsbak ...

  Push Two, Wesco Design afvalbak met twee inworpopeningen voor het scheiden van afval. De staalverzinkte binnenemmer is voorzien van tussenschot (2x 25 ltr).

  159,95 € In mandje
 • Big Ash, Wesco
  Big Ash, Wesco

  Big Ash, Wesco Robuuste as-papierbak met zakhouder en afneembare top. Door het afhalen van de top kan de afvalzak verwisseld worden. Optioneel: grondanker.

  259,95 € In mandje