afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Afvalscheidingsbak Push Two, Wesco

Afvalscheidingsbak Push Two, Wesco

Afvalscheidingsbak Push Two, Wesco

Push Two, Wesco
Design afvalbak met twee inworpopeningen voor het scheiden van afval. De staalverzinkte binnenemmer is voorzien van tussenschot (2x 25 ltr).

159,95

In mandje

Meer informatie

Opvallende Wesco afvalscheidingsbak model Push Two

Een opvallende en mooi vormgegeven prullenbak waarmee je ook nog aan het milieu denkt vanwege de afvalscheidingsmogelijkheden. De retro Wesco Push-Two heeft 2 roestvrijstalen ''push'' kleppen waar je je afval door weggooit. De metalen binnenemmer is verdeeld in 2 compartimenten van 25 liter. Zo scheid je eenvoudig je restafval en zet je de afvalscheidingsbak liever op een andere plek? De kunststof bodemring zorgt ervoor dat je de prullenbak verschuift zonder krassen op de vloer achter te laten. De Wesco Push-Two is een opvallende blikvanger in de keuken. In ons assortiment op Afvalscheidingsbakken.nl vindt u altijd snel en gemakkelijk de juiste afvalbakken voor afvalscheiding, papier afval, propjes, klein huishoudelijk afval en zakelijk afval.

Productinformatie Push Two Wesco voor afvalscheiding

De Push Two Wesco voor afvalscheiding is geschikt voor binnen- en buitengebruik.: De Push Two Wesco voor afvalscheiding is geschikt voor binnengebruik.

De Push Two Wesco voor afvalscheiding is geschikt voor intensief gebruik.: De Push Two Wesco voor afvalscheiding is geschikt voor intensief gebruik.

Productgegevens

 • Hoogte (mm) - H 755mm
 • Breedte (mm) - Ø 400
 • Diepte (mm) - Ø 400

Accessoires

 • Afvalscheidingsbak Big Double Boy 2x18 ltr, Wesco
  Afvalscheidingsbak ...

  Big Double Boy 2x18 ltr, Wesco Pedaalemmer met twee kunststof binnenemmers (2x 18 ltr) voor het makkelijk scheiden van afval. Met extra breed RVS voetpedaal. Het...

  159,95 € In mandje
 • Big Ash, Wesco
  Big Ash, Wesco

  Big Ash, Wesco Robuuste as-papierbak met zakhouder en afneembare top. Door het afhalen van de top kan de afvalzak verwisseld worden. Optioneel: grondanker.

  259,95 € In mandje