afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Binnenbak, 55 ltr

Binnenbak, 55 ltr

Binnenbak, 55 ltr

Vuurbestendige binnenbak

Geschikt voor Carro 55 ltr. Aluminium binnenbak met handgrepen, vuurbestendig. Door gebruik van de binnenbak is de afvalzak aan het zicht onttrokken.

AS042944

49,95

In mandje

Meer informatie

Vuurbestendige binnenbak kopen

Carro binnenbak, 55 ltr

In het assortiment van Afvalscheidingsbakken.nl vindt u meerdere artikelen uit de lijn Carro. Carro biedt kwalitatief hoogwaardige en opvallende afvalbakken en afvalscheidingsbakken die u waar dan ook in huis of op kantoor kunt gebruiken. De Carro afvalbakken zijn verkrijgbaar in meerdere formaten van 45 liter, 55 liter, 65 liter en 110 liter. De carro afvalbakken en afvalscheidingsbakken zijn verkrijgbaar in meerdere soorten uitvoeringen, in ons assortiment vindt u onder meer de volgende modellen; de Carro kick, de Carro kick met voetpedaal, de Carro swing met tuimeldeksel, de Carro mobiel en de Carro flame.

De Carro binnenbak, 55 ltr is verkrijgbaar in meerdere soorten uitvoeringen
Carro biedt u een uniek systeem om uw afvalbak samen te stellen naar eigen inzicht, zo kunt u met de juiste combinaties de meest geschikte Carro afvalbak of Carro afvalscheidingsbak samenstellen. Onderstaand vindt u een aantal algemene kenmerken van model Carro binnenbak, 55 ltr. De Carro binnenbak, 55 ltr in het assortiment van Afvalscheidingsbakken.nl worden geleverd in Nederland en België met eigen vervoer of DPD. De levertijd bedraagt normaal 3 werkdagen, wanneer u toch een order sneller wilt ontvangen is dit ook geen probleem, wij verzoeken u dan even telefonisch of per email aan te geven dat u de Carro binnenbak, 55 ltr binnen 1 dag wenst te ontvangen. In de webshop van Afvalscheidingsbakken.nl vindt u altijd wel een afvalbak of afvalscheidingsbak die bij uw situatie past.

Productinformatie Carro binnenbak, 55 ltr voor gebruik in huis of kantoor

De Carro binnenbak, 55 ltr is geschikt voor binnen- of buitengebruik.: De Carro binnenbak, 55 ltr is geschikt voor binnen- of buitengebruik.

De Carro binnenbak, 55 ltr is vuurbestendig en voorkomt brandjes of smeulen.: De Carro binnenbak, 55 ltr is vuurbestendig en voorkomt brandjes of smeulen.

De Carro binnenbak, 55 ltr is geschikt voor intensief gebruik.: De Carro binnenbak, 55 ltr is geschikt voor intensief gebruik.

De Carro binnenbak, 55 ltr is uitgerust met een gedempt deksel.: De Carro binnenbak, 55 ltr is uitgerust met een gedempt deksel.

 

Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 55 cm
  • Breedte (mm) - 28 cm
  • Diepte (mm) - 28 cm

Accessoires