afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Hailo - industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr.

Hailo - industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr.

Hailo - industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr.

Hailo afvalbak met grote inwerpklep

Robuuste afvalbak van slagvast en bestendig technisch kunststof (ABS). De afvalbak is voorzien van een extra grote inwerpklep en stabiele afvalzakhouder. De afvalzak is eenvoudig te legen via de deur aan de voorzijde. Inclusief stickerset voor afvalscheiding. Optioneel: mobiele set (wielenset inclusief handgreep).

AS091178

151,95

In mandje

Meer informatie

Hailo - industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr. kopen

Industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr, Hailo

Profiline biedt opvallende en hoogwaardige afvalbakken en recyclebakken voor gebruik op kantoor, kantoor keuken, keuken, thuis of op welke plek u ook maar wenst in uw woon- of werkuimte. Profiline producten zijn prachtig vormgegeven en bieden u een lange en intensieve levensduur zodat u verzekerd bent van langdurig gebruik. De afvalbakken van Profiline zijn er in diverse maten van 40 of 70 liter inhoud en vekrijgbaar in een zilverkleurige uitvoering of in zwarte uitvoering.

De industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr, Hailo is verkrijgbaar in meerdere soorten uitvoeringen
De afvalbakken zijn er in 2 soorten uitvoeringen namelijk een Profiline recyling afvalbak met binnenemmer of een Profiline recycling afvalbak met afvalzakhouder. Onderstaand vindt u de beschrijving van de industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr, Hailo. De Profiline afvalbakken in het assortiment van Afvalscheidingsbakken.nl worden geleverd in Nederland en België met eigen vervoer of DPD. De levertijd bedraagt normaal 3 werkdagen, wanneer u toch een order sneller wilt ontvangen is dit ook geen probleem, wij verzoeken u dan even telefonisch of per email aan te geven dat u de industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr, Hailo binnen 1 dag wenst te ontvangen. In de webshop van Afvalscheidingsbakken.nl vindt u altijd wel een afvalbak of afvalscheidingsbak die bij uw situatie past.

Productinformatie industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr, Hailo voor gebruik in huis of kantoor

De industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr, Hailo is geschikt voor binnengebruik.: De industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr, Hailo is geschikt voor binnengebruik.

De industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr, Hailo is vuurbestendig en voorkomt brandjes of smeulen.: De industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr, Hailo is vuurbestendig en voorkomt brandjes of smeulen.

De industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr, Hailo is geschikt voor intensief gebruik.: De industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr, Hailo is geschikt voor intensief gebruik.

De industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr, Hailo is uitgerust met een metalen binnenemmer.: De industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr, Hailo is uitgerust met een metalen binnenemmer.

 

Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 110.0 cm
  • Breedte (mm) - 50.0 cm
  • Diepte (mm) - 50.0 cm

Accessoires

  • Mobiele set industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr, Hailo
    Hailo - Mobiele set...

    Wielenset voor ProfiLine Wielenset en handgreep voor de industriële afvalbak ProfiLine 120 ltr. Kan eenvoudig aan de afvalbak gemonteerd worden waardoor de bak...

    33,95 € In mandje