afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Midi confidential paper envirobin, 82 ltr

Midi confidential paper envirobin, 82 ltr

Midi confidential paper envirobin, 82 ltr

Afvalcontainer voor vertrouwelijke docs

Midi Envirobin inclusief afsluitbare papierdeksel voor het verzamelen van vertrouwelijke documenten. Vervaardigd van rotatiegegoten kunststof (MDPE).

Envirobin

AS063987

199,95

In mandje

Meer informatie

Mini envirobin voor vertrouwelijke documenten 82 ltr kopen

Midi confidential paper envirobin, 82 ltr

Danzkij de product range van Envirobin kunt u eenvoudig, snel en betrouwbaar diverse soorten afvalstromen verwerken. Envirobin kenmerkt zich door de hoge kwaliteit tegen een aaantrekkelijke prijs en de opvallende kleuren die er voor zorgen dat de afvalbakken en afvalscheidingsbakken goed opvallen. Envirobin is verkrijgbaar in blank of zwart gekleurde afvalbakken en heeft daarnaast een breed assortiment gekleurde deksels die geschikt zijn voor diverse (afval verwerkings) toepassingen.

De midi confidential paper envirobin, 82 ltr kunt u gemakkelijk online bestellen in diverse kleuren en uitvoeringen
Wanneer u het milieu zo min mogelijk wilt belasten, thuis op kantoor of op een (sport) vereniging, zijn de producten van Envirobin een juiste en verstandige keuze. Met Envirobin bent u er van verzekerd dat u duurzame en hoogwaardige producten gebruikt die niet alleen het milieu zo min mogelijk belasten maar ook langdurige kwaliteit verzorgen. De Envirobin producten zijn verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs, wij leveren vanuit onze webshop Afvalscheidingsbakken.nl producten zoals de midi confidential paper envirobin, 82 ltr direct uit onze magazijnen en leveren binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het gewenst is, is het ook mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer u dit als gebruiker wenst. Envirobin biedt met de producten zoals de midi confidential paper envirobin, 82 ltr kostenbesparende en innovatieve oplossingen die u een lange en intensieve levensduur garanderen. Envirobin is een betrouwbare partner op het gebied van afvalverwerking. De midi confidential paper envirobin, 82 ltr bestelt u gemakkelijk en eenvoudig online bij Afvalscheidingsbakken.nl. In de webshop van Afvalscheidingsbakken.nl vindt u de perfecte oplossingen voor het schoon houden van uw huis, kantoor of buitenomgeving, een breed assortiment aan afvalbakken, prullenbakken, pedaalemmers, bekerbakken, papierbakken en medische afvalbakken.

Productinformatie midi confidential paper envirobin, 82 ltr

De midi confidential paper envirobin, 82 ltr is geschikt voor buitengebruik.: De midi confidential paper envirobin, 82 ltr is geschikt voor buitengebruik.

De midi confidential paper envirobin, 82 ltr is geschikt voor binnengebruik.: De midi confidential paper envirobin, 82 ltr is geschikt voor binnengebruik.

De midi confidential paper envirobin, 82 ltr is geschikt voor intensief gebruik.: De midi confidential paper envirobin, 82 ltr is geschikt voor intensief gebruik.

De midi confidential paper envirobin, 82 ltr is uitgerust met een afvalzakhouder.: De midi confidential paper envirobin, 82 ltr is uitgerust met een afvalzakhouder.

De midi confidential paper envirobin, 82 ltr is uitgerust met een kunststof binnenzijde.: De midi confidential paper envirobin, 82 ltr is uitgerust met een kunststof binnenzijde.

Productgegevens

  • Hoogte (mm) - n.v.t.
  • Breedte (mm) - n.v.t.
  • Diepte (mm) - n.v.t.