afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Rubbermaid rechthoekige afvalbak 39 ltr

Rubbermaid rechthoekige afvalbak 39 ltr

Rubbermaid rechthoekige afvalbak 39 ltr

Rechthoekige vuilnisbak van Rubbermaid

Polyethyleen afvalbak.

Rubbermaid

18,95

In mandje

Meer informatie

Rubbermaid rechthoekige afvalbak 39 ltr kopen

Rubbermaid rechthoekige afvalbak 39 ltr

Rubbermaid is een Amerikaanse producent van diverse huishoudelijke apparatuur en producten, Rubbermaid verkoopt en produceert deze producten al ongeveer 80 jaar en mag met recht een producent worden genoemd die hoogwaardige huishoudelijke producten produceert. Van vuilcontainers tot afvalcontainers en van losse bijpassende deksels tot allerlei van polycarbonaat vervaardigde gebruiksvoorwerpen. Rubbermaid is bijzonder veelzijdige producent en een onderdeel van Newell Brands Inc., een Amerikaanse leverancier van consumenten- en horecaproducten.

Rubbermaid rechthoekige afvalbak 39 ltr
In de webshop van Afvalscheidingsbakken vindt u een breed en uitgebreid assortiment van Rubbermaid producten. Dankzij ons uitgebreide aanbod aan A-merken zoals Rubbermaid bent u verzekerd van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Wij leveren de Rubbermaid producten zoals de Rubbermaid rechthoekige afvalbak 39 ltr direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. Rubbermaid biedt met de producten zoals de Rubbermaid rechthoekige afvalbak 39 ltr kostenbesparende en innovatieve oplossingen die u een lange en intensieve levensduur garanderen. Sinds 1968 is Rubbermaid marktleider in technologieën en systeemoplossingen in levensmiddelen, sanitair, onderhoud, afvalverwerking, materiaaltransport en veiligheidsartikelen. In de webshop van Afvalscheidingsbakken.nl vindt u altijd wel een afvalbak of afvalscheidingsbak die bij uw situatie past.

Productinformatie Rubbermaid rechthoekige afvalbak 39 ltr voor gebruik in huis of kantoor

De Rubbermaid rechthoekige afvalbak 39 ltr is geschikt voor binnen- of buitengebruik.: De Rubbermaid rechthoekige afvalbak 39 ltr is geschikt voor binnen- of buitengebruik.

De Rubbermaid rechthoekige afvalbak 39 ltr is geschikt voor intensief gebruik.: De Rubbermaid rechthoekige afvalbak 39 ltr is geschikt voor intensief gebruik.

De Rubbermaid rechthoekige afvalbak 39 ltr is uitgerust met een afvalzakhouder.: De Rubbermaid rechthoekige afvalbak 39 ltr is uitgerust met een afvalzakhouder.

 

Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 50.5 cm
  • Breedte (mm) - 38.7 cm
  • Diepte (mm) - 27.9 cm

Accessoires