afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Medische afvalbakken Er is 1 product.

medische afvalbakken

Medische afvalbakken

Afvalscheidingsbakken.nl biedt u een breed en uitgebreid assortiment aan recycling bakken. Recycling afvalbakken met één of meerdere afvalbakken, van metaal maar ook van plastic. Bij afvalscheidingsbakken.nl bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van moderne recyclingbakken om uw afval te scheiden zoals u of uw bedrijf dat wenst.

Het aanbod is breed en zeer divers, de bakken hebben diverse capaciteiten van klein tot groot er is altijd wel een oplossing voor het vakkundig opruimen van uw afval. U kunt uw afval makkelijk gescheiden inzamelen om tot een duurzame oplossing te komen. De afvalvakken zijn er met emmers, zakhouders of een combinatie van beide mogelijkheden. Ideaal dus voor thuis en zakelijk gebruik.

Stijlvolle recycle bakken

De afvalbakken zijn o.a. vervaardigd uit hoogwaardig RVS, hierdoor heeft uw recycling afvalbak een stijlvolle uitstraling, daarnaast zijn de bakken afgewerkt met een speciale (fingerproof) coating zodat vervelende vingerafdrukken vrijwel niet voorkomen. Wanneer u de bak op een strategische plek plaatst dan voorkomt dit vervuiling van de (werk)omgeving of leefruimte.

Merken Medische afvalbakken

Afvalscheidingsbakken.nl biedt niet alleen bakken voor recycling, maar ook afvalscheidingsbakken, afvalemmers met voetpedaal (beter bekend als pedaalemmers), afvalbakken, bekerbakken, prullebakken, diverse accessoires en vele merken zoals Wesco, SimpleHuman, EKO, Brabantia, Rubbermaid en OdoCare.

Overige oplossingen afvalverwerking

In ons assortiment hebben wij o.a. afvalscheidingsbakken, pedaalemmers, afvalbakken, bekerbakken, prullebakken en diverse andere oplossingen.

 • Nappy Wrapper Maxi
  Voorradig
  Nappy Wrapper Maxi

  Kunststof afvalzaksysteem voor luiers Kunststof emmer met afvalzaksysteem, door een draaibeweging worden de luiers per stuk verpakt, waardoor er geen luchtjes vrij komen tijdens het openen van de emmer. Voor 40 luiers. Uitsluitend te gebruiken met de speciale navulcassette.

  Kunststof afvalzaksysteem voor luiers Kunststof emmer met afvalzaksysteem, door een...

  Kunststof afvalzaksysteem voor luiers Kunststof emmer met afvalzaksysteem, door een draaibeweging worden de luiers per stuk verpakt, waardoor er geen luchtjes vrij komen...