afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Afvalscheidingsbakken Er zijn 38 producten

afvalscheidingsbakken webshop

Afvalscheidingsbakken

Op zoek naar een oplossing om eenvoudig uw afval te scheiden? Afvalscheidingsbakken.nl heeft een breed assortiment afvalscheidingsbakken. Er is een ruime keuze aan duo afvalbakken met twee of meer binnenemmers waardoor u uw afval netjes gescheiden kunt houden. Draag uw steentje bij aan het verbeteren van het millieu en start met het gescheiden aanbieden van afval. Bij afvalscheiding kunt u denken aan afval afkomstig van bijvoorbeeld verpakkingen of organisch afval dat overblijft na het bereiden van een (heerlijke) maaltijd.

Formaten en varianten afvalscheidingsbakken

De afvalscheidingsbakken in ons assortiment hebben diverse capaciteiten van klein tot groot er is altijd wel een oplossing voor het netjes opruimen van uw afval. Gescheiden inleveren van afval bespaart grondstoffen en energie.

Merken afvalscheidingsbakken

Afvalscheidingsbakken.nl biedt niet alleen bakken voor recycling, maar ook afvalscheidingsbakken, afvalemmers met voetpedaal (beter bekend als pedaalemmers), afvalbakken, bekerbakken, prullebakken, diverse accessoires en vele merken zoals Wesco, SimpleHuman, EKO, Brabantia, Rubbermaid en OdoCare.

Overige oplossingen afvalverwerking

In ons assortiment hebben wij o.a. afvalscheidingsbakken, pedaalemmers, afvalbakken, bekerbakken, prullebakken en diverse andere oplossingen.

 • Pedaalemmer Divided Dustbin
  Voorradig
  Pedaalemmer Divided Dustbin

  Pedaalemmer Divided Dustbin Kunststof pedaalemmer voorzien van een dubbel pedaal waardoor de deksels separaat openen. Twee compartimenten (20 en 25 ltr) met zakhouder zodat de afvalzakken aan het zicht onttrokken zijn.

  Pedaalemmer Divided Dustbin Kunststof pedaalemmer voorzien van een dubbel pedaal...

  Pedaalemmer Divided Dustbin Kunststof pedaalemmer voorzien van een dubbel pedaal waardoor de deksels separaat openen. Twee compartimenten (20 en 25 ltr) met zakhouder zodat de...

 • EKO, rejoice pedaalemmer 2x12
  Voorradig
  EKO, rejoice pedaalemmer 2x12

  REJOICE RECYCLING BIN 2X12, EKO Rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met 2 kunststof binnenemmers (2x 12 ltr). Voorzien van gedempt kunststof deksel en Fingerprint Proof coating.

  REJOICE RECYCLING BIN 2X12, EKO Rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met 2 kunststof...

  REJOICE RECYCLING BIN 2X12, EKO Rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met 2 kunststof binnenemmers (2x 12 ltr). Voorzien van gedempt kunststof deksel en Fingerprint Proof coating.

 • Slim Open Recycler, Simplehuman
  Voorradig
  Simplehuman slim open recycler - afvalscheidingsbak

  Afvalscheidingsbak van Simplehuman De Simplehuman Slim Open Recycler - Afvalscheidingsbak is een stijlvolle en compacte afvalbak met open top en twee binnenemmers (2x 10ltr). De losse top zorgt ervoor dat de afvalzak eenvoudig te verwisselen is en houdt de afvalzak netjes uit het zicht.

  Afvalscheidingsbak van Simplehuman De Simplehuman Slim Open Recycler -...

  Afvalscheidingsbak van Simplehuman De Simplehuman Slim Open Recycler - Afvalscheidingsbak is een stijlvolle en compacte afvalbak met open top en twee binnenemmers (2x 10ltr)....

 • EKO, pedaalemmer E-Cube recycling 10+9 ltr
  Voorradig
  EKO, pedaalemmer E-Cube recycling 10+9 ltr

  Makkelijk schoon te maken pedaalemmer Stijlvolle rechthoekige pedaalemmer met extra breed pedaal en 2 kunststof binnenemmers (10 en 9 ltr). Voorzien van gedempt deksel. De stay-open functie vergrendelt het deksel, voor het makkelijk schoonmaken van de afvalbak of wisselen van de afvalzak.

  Makkelijk schoon te maken pedaalemmer Stijlvolle rechthoekige pedaalemmer met extra...

  Makkelijk schoon te maken pedaalemmer Stijlvolle rechthoekige pedaalemmer met extra breed pedaal en 2 kunststof binnenemmers (10 en 9 ltr). Voorzien van gedempt deksel. De...

  72,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  EKO, viva recycling bin

  Halfronde pedaalemmer van EKO Smalle, halfronde pedaalemmer van mat RVS met 2 kunststof binnenemmers (16 en 20 ltr). Voorzien van gedempt kunststof deksel en stevig metalen pedaalsysteem. Aan de binnenzijde van het deksel is ruimte voor een carbonfilter om geurtjes te voorkomen. Fingerprint Proof.

  Halfronde pedaalemmer van EKO Smalle, halfronde pedaalemmer van mat RVS met 2...

  Halfronde pedaalemmer van EKO Smalle, halfronde pedaalemmer van mat RVS met 2 kunststof binnenemmers (16 en 20 ltr). Voorzien van gedempt kunststof deksel en stevig metalen...

 • Viva Step Bin, EKO
  Voorradig
  Viva Step Bin, EKO 40 liter

  Viva Step Bin, EKOSmalle, halfronde pedaalemmer van mat RVS met gedempt kunststof deksel, kunststof binnenemmer en stevig metalen pedaalsysteem. Aan de binnenzijde van het deksel is ruimte voor een carbonfilter om geurtjes te voorkomen. Fingerprint Proof.

  Viva Step Bin, EKOSmalle, halfronde pedaalemmer van mat RVS met gedempt kunststof...

  Viva Step Bin, EKOSmalle, halfronde pedaalemmer van mat RVS met gedempt kunststof deksel, kunststof binnenemmer en stevig metalen pedaalsysteem. Aan de binnenzijde van het...

 • Voorradig
  EKO, rejoice pedaalemmer 3x12

  EKO pedaalemmer Rejoice EKO pedaalemmer 3x12, EKO Rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met 3 kunststof binnenemmers (3x 12 ltr). Voorzien van gedempt kunststof deksel en Fingerprint Proof coating.

  EKO pedaalemmer Rejoice EKO pedaalemmer 3x12, EKO Rechthoekige pedaalemmer van mat RVS...

  EKO pedaalemmer Rejoice EKO pedaalemmer 3x12, EKO Rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met 3 kunststof binnenemmers (3x 12 ltr). Voorzien van gedempt kunststof deksel en...

 • Voorradig
  EKO, shell recycling bin

  Shell Recycling Bin, EKOOpvallende schelpvormige pedaalemmer met 2 kunststof binnenemmers (2x 22 ltr) voor afvalscheiding. Voorzien van gedempt deksel en Fingerprint Proof coating.

  Shell Recycling Bin, EKOOpvallende schelpvormige pedaalemmer met 2 kunststof...

  Shell Recycling Bin, EKOOpvallende schelpvormige pedaalemmer met 2 kunststof binnenemmers (2x 22 ltr) voor afvalscheiding. Voorzien van gedempt deksel en Fingerprint Proof coating.

  89,95 €
  Bekijken
 • Mirage Sensor Bin 20+20 ltr, EKO
  Voorradig
  Mirage Sensor Bin 20+20 ltr, EKO

  Mirage Sensor Bin 20+20 ltr, EKOStijlvolle afvalbak voor afvalscheiding van geborsteld RVS voorzien van fingerprint proof coating en 2 kunststof binnenemmers (2x 20 liter). Het sensormechanisme voorzien van touch switch zorgt ervoor dat de afvalbak zowel d.m.v. een sensor als via de touch knoppen te openen en sluiten is. Hygiënisch in gebruik. Het kunststof deksel sluit geruisloos.

  Mirage Sensor Bin 20+20 ltr, EKOStijlvolle afvalbak voor afvalscheiding van geborsteld...

  Mirage Sensor Bin 20+20 ltr, EKOStijlvolle afvalbak voor afvalscheiding van geborsteld RVS voorzien van fingerprint proof coating en 2 kunststof binnenemmers (2x 20 liter). Het...

 • EKO rejoice pedaalemmer 2x30
  Voorradig
  EKO rejoice pedaalemmer 2x30

  REJOICE RECYCLING BIN 2X30, EKO Ruime rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met 2 kunststof binnenemmers (2x 30 ltr). Voorzien van gedempt kunststof deksel en Fingerprint Proof coating.

  REJOICE RECYCLING BIN 2X30, EKO Ruime rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met 2...

  REJOICE RECYCLING BIN 2X30, EKO Ruime rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met 2 kunststof binnenemmers (2x 30 ltr). Voorzien van gedempt kunststof deksel en Fingerprint Proof...

 • Voorradig
  Mini Envirobin, 55 ltr

  Afvalcontainer met deksel Robuuste maar stijlvolle Slim-line container van UV-bestendig rotatiegegoten polyethyleen. Diverse dubbelwandige deksels voor afvalscheiding optioneel verkrijgbaar (apart bestellen). Geschikt voor afzonderlijk gebruik of als groep in een recycling station. De Envirobin containers zijn voorzien van een zakhoudsysteem dat ervoor zorgt dat de afvalzak uit het zicht blijft.

  Afvalcontainer met deksel Robuuste maar stijlvolle Slim-line container van...

  Afvalcontainer met deksel Robuuste maar stijlvolle Slim-line container van UV-bestendig rotatiegegoten polyethyleen. Diverse dubbelwandige deksels voor afvalscheiding optioneel...

  109,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Midi Envirobin, 82 ltr

  Envirobin midi Robuuste maar stijlvolle Slim-line container van UV-bestendig rotatiegegoten medium density polyethyleen (MDPE). Diverse dubbelwandige deksels voor afvalscheiding optioneel verkrijgbaar (apart bestellen). Geschikt voor afzonderlijk gebruik of als groep in een recycling station. De Envirobin containers zijn voorzien van een discreet zakhoudsysteem.

  Envirobin midi Robuuste maar stijlvolle Slim-line container van UV-bestendig...

  Envirobin midi Robuuste maar stijlvolle Slim-line container van UV-bestendig rotatiegegoten medium density polyethyleen (MDPE). Diverse dubbelwandige deksels voor...

  122,95 €
  Bekijken
 • EKO, pedaalemmer E-Cube recycling 28+18 ltr
  Voorradig
  EKO, pedaalemmer E-Cube recycling 28+18 ltr

  Rechthoekige pedaalemmer van EKO Stijlvolle rechthoekige pedaalemmer met extra breed pedaal en 2 kunststof binnenemmers (18 en 28 ltr). Voorzien van gedempt deksel en stay-open functie. Aan de binnenzijde van het deksel is ruimte voor een carbonfilter om geurtjes te voorkomen.

  Rechthoekige pedaalemmer van EKO Stijlvolle rechthoekige pedaalemmer met extra breed...

  Rechthoekige pedaalemmer van EKO Stijlvolle rechthoekige pedaalemmer met extra breed pedaal en 2 kunststof binnenemmers (18 en 28 ltr). Voorzien van gedempt deksel en stay-open...

  122,95 €
  Bekijken
 • Duo afvalzakhouder met handbediening, Hailo
  Voorradig
  Duo afvalzakhouder met handbediening, Hailo

  Duo afvalzakhouder met handbediening, Hailo Twee gekoppelde afvalzakhouders van aluminium buizen en plastic elementen. Voorzien van handbediening en sluitmechanisme.

  Duo afvalzakhouder met handbediening, Hailo Twee gekoppelde afvalzakhouders van...

  Duo afvalzakhouder met handbediening, Hailo Twee gekoppelde afvalzakhouders van aluminium buizen en plastic elementen. Voorzien van handbediening en sluitmechanisme.

 • Voorradig
  Simplehuman rectangular recycler

  Pedaalemmer met 2 binnenemmers Rechthoekige pedaalemmer met gedempt deksel en twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding (30 en 16 ltr). Fingerprint Proof.

  Pedaalemmer met 2 binnenemmers Rechthoekige pedaalemmer met gedempt deksel en twee...

  Pedaalemmer met 2 binnenemmers Rechthoekige pedaalemmer met gedempt deksel en twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding (30 en 16 ltr). Fingerprint Proof.

 • Voorradig
  Simplehuman butterfly pedaalemmer

  Pedaalemmer in design uitvoering Design pedaalemmer met twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding (2x 20 ltr). Het vlinderdeksel opent in twee delen en sluit geruisloos. Fingerprint Proof.

  Pedaalemmer in design uitvoering Design pedaalemmer met twee kunststof binnenemmers...

  Pedaalemmer in design uitvoering Design pedaalemmer met twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding (2x 20 ltr). Het vlinderdeksel opent in twee delen en sluit geruisloos....

 • Voorradig
  Brabantia pedaalemmer twin bin 2x20 ltr

  Stille pedaalemmer voor afvalscheiding Ronde pedaalemmer met geruisloos sluitend Silent deksel en twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding.

  Stille pedaalemmer voor afvalscheiding Ronde pedaalemmer met geruisloos sluitend...

  Stille pedaalemmer voor afvalscheiding Ronde pedaalemmer met geruisloos sluitend Silent deksel en twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding.

 • Afvalscheidingsbak Push Two, Wesco
  Voorradig
  Afvalscheidingsbak Push Two, Wesco

  Push Two, Wesco Design afvalbak met twee inworpopeningen voor het scheiden van afval. De staalverzinkte binnenemmer is voorzien van tussenschot (2x 25 ltr).

  Push Two, Wesco Design afvalbak met twee inworpopeningen voor het scheiden van afval....

  Push Two, Wesco Design afvalbak met twee inworpopeningen voor het scheiden van afval. De staalverzinkte binnenemmer is voorzien van tussenschot (2x 25 ltr).

  159,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Brabantia Twin Bin 2x20ltr

  Afvalbak met 2 compartimenten Ronde afvalbak met touchdeksel en twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding (2x 20 ltr).

  Afvalbak met 2 compartimenten Ronde afvalbak met touchdeksel en twee kunststof...

  Afvalbak met 2 compartimenten Ronde afvalbak met touchdeksel en twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding (2x 20 ltr).

  159,95 €
  Bekijken
 • Afvalscheidingsbak Big Double Boy 2x18 ltr, Wesco
  Voorradig
  Afvalscheidingsbak Big Double Boy 2x18 ltr, Wesco

  Big Double Boy 2x18 ltr, Wesco Pedaalemmer met twee kunststof binnenemmers (2x 18 ltr) voor het makkelijk scheiden van afval. Met extra breed RVS voetpedaal. Het ingebouwde dempersysteem zorgt voor het geruisloos sluiten van het RVS deksel. Het deksel kan tevens in geopende positie vastgezet worden.

  Big Double Boy 2x18 ltr, Wesco Pedaalemmer met twee kunststof binnenemmers (2x 18 ltr)...

  Big Double Boy 2x18 ltr, Wesco Pedaalemmer met twee kunststof binnenemmers (2x 18 ltr) voor het makkelijk scheiden van afval. Met extra breed RVS voetpedaal. Het ingebouwde...

  159,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Carro-lift, 55 ltr

  Afvalbak met lift Aluminium of RVS afvalbak met liftdeksel, vuurbestendig.

  Afvalbak met lift Aluminium of RVS afvalbak met liftdeksel, vuurbestendig.

  Afvalbak met lift Aluminium of RVS afvalbak met liftdeksel, vuurbestendig.

  189,95 €
  Bekijken
 • Mini Confidential Paper Envirobin, 55 ltr
  Voorradig
  Mini confidential paper envirobin, 55 ltr

  Envirobin afvalcontainer Mini Envirobin inclusief afsluitbare papierdeksel voor het verzamelen van vertrouwelijke documenten. Vervaardigd van rotatiegegoten kunststof (MDPE).

  Envirobin afvalcontainer Mini Envirobin inclusief afsluitbare papierdeksel voor het...

  Envirobin afvalcontainer Mini Envirobin inclusief afsluitbare papierdeksel voor het verzamelen van vertrouwelijke documenten. Vervaardigd van rotatiegegoten kunststof (MDPE).

 • Midi Confidential Paper Envirobin, 82 ltr
  Voorradig
  Midi confidential paper envirobin, 82 ltr

  Afvalcontainer voor vertrouwelijke docs Midi Envirobin inclusief afsluitbare papierdeksel voor het verzamelen van vertrouwelijke documenten. Vervaardigd van rotatiegegoten kunststof (MDPE).

  Afvalcontainer voor vertrouwelijke docs Midi Envirobin inclusief afsluitbare...

  Afvalcontainer voor vertrouwelijke docs Midi Envirobin inclusief afsluitbare papierdeksel voor het verzamelen van vertrouwelijke documenten. Vervaardigd van rotatiegegoten...

 • Voorradig
  Carro mix 2x25

  Moderne afvalbak van RVS of aluminium Design afvalbak van RVS of aluminium voor afvalscheiding met 2 aluminium binnenbakken (2x 25 ltr). Inclusief (basis) stickerset afvalscheiding.

  Moderne afvalbak van RVS of aluminium Design afvalbak van RVS of aluminium voor...

  Moderne afvalbak van RVS of aluminium Design afvalbak van RVS of aluminium voor afvalscheiding met 2 aluminium binnenbakken (2x 25 ltr). Inclusief (basis) stickerset...

  239,95 €
  Bekijken
 • Buitenafvalbak afvalscheiding 2x39
  Voorradig
  Buitenafvalbak afvalscheiding 2x39

  Afvalbak met regendak en poedercoating Recycling afvalbak van gepoedercoat staal met regendak, voorzien van 2 kunststof binnenbakken (2x 39 ltr). Zeer luxe vormgeving en afwerking. Afsluitbaar. Kantelsysteem voor eenvoudige toegang en het makkelijk legen van de afvalbak. Te bevestigen aan de grond.

  Afvalbak met regendak en poedercoating Recycling afvalbak van gepoedercoat staal met...

  Afvalbak met regendak en poedercoating Recycling afvalbak van gepoedercoat staal met regendak, voorzien van 2 kunststof binnenbakken (2x 39 ltr). Zeer luxe vormgeving en...