afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Afvalscheidingsbakken bestellen Er zijn 39 producten

afvalscheidingsbakken bestellen webshop

Afvalscheidingsbakken bestellen

Bent u op zoek naar een oplossing om eenvoudig uw afval te scheiden en te verwerken of te recyclen? Afvalscheidingsbakken.nl heeft een uitgebreid assortiment afvalscheidingsbakken die u kunt bestellen in onze webshop. Er is een ruime keuze aan duo afvalbakken met twee binnenemmers of meer binnenemmers waardoor u uw afval -te allen tijde- netjes gescheiden kunt houden.

Stijlvolle afvalscheidingsbakken bestellen die perfect passen in elke woon- werkomgeving

Wanneer u op zoek bent naar een uitstekende oplossing voor het scheiden van uw afvalstromen op kantoor, school of thuis dan bent u bij Afvalscheidingsbakken.nl aan het juiste adres. U kunt bij ons stijlvolle afvalscheidingsbakken bestellen die naadloos passen in elke woon- werkomgeving op kantoor, school of thuis.

De afvalscheidingsbakken zijn uitgerust met meerdere compartimenten en geschikt voor diverse toepassingen. Zo zijn er speciale afvalscheidingsbakken voor flessen, papier, plastic of bijvoorbeeld GFT afval. Draag daarom ook uw steentje bij aan het verbeteren van het millieu en start met het gescheiden aanbieden van afval.

Formaten en varianten afvalscheidingsbakken bestellen

Dankzij de afvalscheidingsbakken die u kunt bestellen in het assortiment van Afvlascheidingsbakken.nl kunt u op een eenvoudige en efficiënte manier afval scheiden. Dankzij de diverse formaten en varianten afvalscheidingsbakken is er altijd wel een model beschikbaar dat aan uw vraag voldoet. De afvalscheidingsbakken in ons assortiment hebben een diverse capapciteit. Van kleine afvalscheidingsbakken bestellen tot grote afvalscheidingsbakken bestellen, er is altijd wel een oplossing voor het netjes en gescheiden opruimen van uw afval. Gescheiden inleveren van afval bespaart zodoende grondstoffen en energie.

Meerdere soorten afvalscheidingsbakken bestellen

In ons assortiment afvalscheidingsbakken vindt u meerdere bekende en minder bekende merken die u kunt bestellen in onze webshop. Afvalscheidingsbakken.nl biedt niet alleen afvalscheidingsbakken, maar ook bakken voor recycling, afvalemmers met voetpedaal (beter bekend als pedaalemmers), afvalbakken, bekerbakken, prullebakken, diverse accessoires en vele merken zoals Wesco, SimpleHuman, EKO, Brabantia, Rubbermaid en OdoCare.

Overige oplossingen afvalverwerking

In ons assortiment hebben wij o.a. afvalscheidingsbakken bestellen, pedaalemmers te bestellen, afvalbakken bestellen, bekerbakken te bestellen, prullebakken bestellen en diverse andere oplossingen.

 • Pedaalemmer Divided Dustbin
  Voorradig
  Pedaalemmer Divided Dustbin

  Pedaalemmer Divided Dustbin Kunststof pedaalemmer voorzien van een dubbel pedaal waardoor de deksels separaat openen. Twee compartimenten (20 en 25 ltr) met zakhouder zodat de afvalzakken aan het zicht onttrokken zijn.

  Pedaalemmer Divided Dustbin Kunststof pedaalemmer voorzien van een dubbel pedaal...

  Pedaalemmer Divided Dustbin Kunststof pedaalemmer voorzien van een dubbel pedaal waardoor de deksels separaat openen. Twee compartimenten (20 en 25 ltr) met zakhouder zodat de...

 • Deksel EcoAce
  Voorradig
  Deksel EcoAce

  Deksel EcoAce, mixed recycling Deksel van UV-bestendig rotatiegegoten medium density polyethyleen (MDPE) voor de EcoAce basis. Beschikbaar voor verschillende afvalstromen. Het gebruik van een deksel op de EcoAce basis houdt de afvalzak uit het zicht. In verschillende kleuren en met verschillende labels beschikbaar. Personalisatie op aanvraag.

  Deksel EcoAce, mixed recycling Deksel van UV-bestendig rotatiegegoten medium density...

  Deksel EcoAce, mixed recycling Deksel van UV-bestendig rotatiegegoten medium density polyethyleen (MDPE) voor de EcoAce basis. Beschikbaar voor verschillende afvalstromen. Het...

  51,95 €
  Bekijken
 • EKO, rejoice pedaalemmer 2x12
  Voorradig
  EKO, rejoice pedaalemmer 2x12

  REJOICE RECYCLING BIN 2X12, EKO Rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met 2 kunststof binnenemmers (2x 12 ltr). Voorzien van gedempt kunststof deksel en Fingerprint Proof coating.

  REJOICE RECYCLING BIN 2X12, EKO Rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met 2 kunststof...

  REJOICE RECYCLING BIN 2X12, EKO Rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met 2 kunststof binnenemmers (2x 12 ltr). Voorzien van gedempt kunststof deksel en Fingerprint Proof coating.

 • EcoAce basis, 62 ltr
  Voorradig
  EcoAce basis, 62 ltr

  EcoAce basis, 62 ltr Robuuste basis van UV-bestendig kunststof (MDPE). Vervaardigd uit gerecycled materiaal. Sterk en duurzaam. Ruimtebesparend ontwerp. Voorzien van handvatten voor het eenvoudig legen. Kan zowel met als zonder afvalzak worden gebruikt. In combinatie met andere formaten en gekleurde deksels voor verschillende afvalstromen ideaal voor afvalscheidin. (Deksel apart bestellen).

  EcoAce basis, 62 ltr Robuuste basis van UV-bestendig kunststof (MDPE). Vervaardigd uit...

  EcoAce basis, 62 ltr Robuuste basis van UV-bestendig kunststof (MDPE). Vervaardigd uit gerecycled materiaal. Sterk en duurzaam. Ruimtebesparend ontwerp. Voorzien van handvatten...

 • Slim Open Recycler, Simplehuman
  Voorradig
  Simplehuman slim open recycler - afvalscheidingsbak

  Afvalscheidingsbak van Simplehuman De Simplehuman Slim Open Recycler - Afvalscheidingsbak is een stijlvolle en compacte afvalbak met open top en twee binnenemmers (2x 10ltr). De losse top zorgt ervoor dat de afvalzak eenvoudig te verwisselen is en houdt de afvalzak netjes uit het zicht.

  Afvalscheidingsbak van Simplehuman De Simplehuman Slim Open Recycler -...

  Afvalscheidingsbak van Simplehuman De Simplehuman Slim Open Recycler - Afvalscheidingsbak is een stijlvolle en compacte afvalbak met open top en twee binnenemmers (2x 10ltr)....

 • EKO, pedaalemmer E-Cube recycling 10+9 ltr
  Voorradig
  EKO, pedaalemmer E-Cube recycling 10+9 ltr

  Makkelijk schoon te maken pedaalemmer Stijlvolle rechthoekige pedaalemmer met extra breed pedaal en 2 kunststof binnenemmers (10 en 9 ltr). Voorzien van gedempt deksel. De stay-open functie vergrendelt het deksel, voor het makkelijk schoonmaken van de afvalbak of wisselen van de afvalzak.

  Makkelijk schoon te maken pedaalemmer Stijlvolle rechthoekige pedaalemmer met extra...

  Makkelijk schoon te maken pedaalemmer Stijlvolle rechthoekige pedaalemmer met extra breed pedaal en 2 kunststof binnenemmers (10 en 9 ltr). Voorzien van gedempt deksel. De...

  72,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  EKO, viva recycling bin

  Halfronde pedaalemmer van EKO Smalle, halfronde pedaalemmer van mat RVS met 2 kunststof binnenemmers (16 en 20 ltr). Voorzien van gedempt kunststof deksel en stevig metalen pedaalsysteem. Aan de binnenzijde van het deksel is ruimte voor een carbonfilter om geurtjes te voorkomen. Fingerprint Proof.

  Halfronde pedaalemmer van EKO Smalle, halfronde pedaalemmer van mat RVS met 2...

  Halfronde pedaalemmer van EKO Smalle, halfronde pedaalemmer van mat RVS met 2 kunststof binnenemmers (16 en 20 ltr). Voorzien van gedempt kunststof deksel en stevig metalen...

 • Viva Step Bin, EKO
  Voorradig
  Viva Step Bin, EKO 40 liter

  Viva Step Bin, EKOSmalle, halfronde pedaalemmer van mat RVS met gedempt kunststof deksel, kunststof binnenemmer en stevig metalen pedaalsysteem. Aan de binnenzijde van het deksel is ruimte voor een carbonfilter om geurtjes te voorkomen. Fingerprint Proof.

  Viva Step Bin, EKOSmalle, halfronde pedaalemmer van mat RVS met gedempt kunststof...

  Viva Step Bin, EKOSmalle, halfronde pedaalemmer van mat RVS met gedempt kunststof deksel, kunststof binnenemmer en stevig metalen pedaalsysteem. Aan de binnenzijde van het...

 • Voorradig
  EKO, rejoice pedaalemmer 3x12

  EKO pedaalemmer Rejoice EKO pedaalemmer 3x12, EKO Rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met 3 kunststof binnenemmers (3x 12 ltr). Voorzien van gedempt kunststof deksel en Fingerprint Proof coating.

  EKO pedaalemmer Rejoice EKO pedaalemmer 3x12, EKO Rechthoekige pedaalemmer van mat RVS...

  EKO pedaalemmer Rejoice EKO pedaalemmer 3x12, EKO Rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met 3 kunststof binnenemmers (3x 12 ltr). Voorzien van gedempt kunststof deksel en...

 • Voorradig
  EKO, shell recycling bin

  Shell Recycling Bin, EKOOpvallende schelpvormige pedaalemmer met 2 kunststof binnenemmers (2x 22 ltr) voor afvalscheiding. Voorzien van gedempt deksel en Fingerprint Proof coating.

  Shell Recycling Bin, EKOOpvallende schelpvormige pedaalemmer met 2 kunststof...

  Shell Recycling Bin, EKOOpvallende schelpvormige pedaalemmer met 2 kunststof binnenemmers (2x 22 ltr) voor afvalscheiding. Voorzien van gedempt deksel en Fingerprint Proof coating.

  89,95 €
  Bekijken
 • Mirage Sensor Bin 20+20 ltr, EKO
  Voorradig
  Mirage Sensor Bin 20+20 ltr, EKO

  Mirage Sensor Bin 20+20 ltr, EKOStijlvolle afvalbak voor afvalscheiding van geborsteld RVS voorzien van fingerprint proof coating en 2 kunststof binnenemmers (2x 20 liter). Het sensormechanisme voorzien van touch switch zorgt ervoor dat de afvalbak zowel d.m.v. een sensor als via de touch knoppen te openen en sluiten is. Hygiënisch in gebruik. Het kunststof deksel sluit geruisloos.

  Mirage Sensor Bin 20+20 ltr, EKOStijlvolle afvalbak voor afvalscheiding van geborsteld...

  Mirage Sensor Bin 20+20 ltr, EKOStijlvolle afvalbak voor afvalscheiding van geborsteld RVS voorzien van fingerprint proof coating en 2 kunststof binnenemmers (2x 20 liter). Het...

 • EKO rejoice pedaalemmer 2x30
  Voorradig
  EKO rejoice pedaalemmer 2x30

  REJOICE RECYCLING BIN 2X30, EKO Ruime rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met 2 kunststof binnenemmers (2x 30 ltr). Voorzien van gedempt kunststof deksel en Fingerprint Proof coating.

  REJOICE RECYCLING BIN 2X30, EKO Ruime rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met 2...

  REJOICE RECYCLING BIN 2X30, EKO Ruime rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met 2 kunststof binnenemmers (2x 30 ltr). Voorzien van gedempt kunststof deksel en Fingerprint Proof...

 • Voorradig
  Mini Envirobin, 55 ltr

  Afvalcontainer met deksel Robuuste maar stijlvolle Slim-line container van UV-bestendig rotatiegegoten polyethyleen. Diverse dubbelwandige deksels voor afvalscheiding optioneel verkrijgbaar (apart bestellen). Geschikt voor afzonderlijk gebruik of als groep in een recycling station. De Envirobin containers zijn voorzien van een zakhoudsysteem dat ervoor zorgt dat de afvalzak uit het zicht blijft.

  Afvalcontainer met deksel Robuuste maar stijlvolle Slim-line container van...

  Afvalcontainer met deksel Robuuste maar stijlvolle Slim-line container van UV-bestendig rotatiegegoten polyethyleen. Diverse dubbelwandige deksels voor afvalscheiding optioneel...

  109,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Midi Envirobin, 82 ltr

  Envirobin midi Robuuste maar stijlvolle Slim-line container van UV-bestendig rotatiegegoten medium density polyethyleen (MDPE). Diverse dubbelwandige deksels voor afvalscheiding optioneel verkrijgbaar (apart bestellen). Geschikt voor afzonderlijk gebruik of als groep in een recycling station. De Envirobin containers zijn voorzien van een discreet zakhoudsysteem.

  Envirobin midi Robuuste maar stijlvolle Slim-line container van UV-bestendig...

  Envirobin midi Robuuste maar stijlvolle Slim-line container van UV-bestendig rotatiegegoten medium density polyethyleen (MDPE). Diverse dubbelwandige deksels voor...

  122,95 €
  Bekijken
 • EKO, pedaalemmer E-Cube recycling 28+18 ltr
  Voorradig
  EKO, pedaalemmer E-Cube recycling 28+18 ltr

  Rechthoekige pedaalemmer van EKO Stijlvolle rechthoekige pedaalemmer met extra breed pedaal en 2 kunststof binnenemmers (18 en 28 ltr). Voorzien van gedempt deksel en stay-open functie. Aan de binnenzijde van het deksel is ruimte voor een carbonfilter om geurtjes te voorkomen.

  Rechthoekige pedaalemmer van EKO Stijlvolle rechthoekige pedaalemmer met extra breed...

  Rechthoekige pedaalemmer van EKO Stijlvolle rechthoekige pedaalemmer met extra breed pedaal en 2 kunststof binnenemmers (18 en 28 ltr). Voorzien van gedempt deksel en stay-open...

  122,95 €
  Bekijken
 • Duo afvalzakhouder met handbediening, Hailo
  Voorradig
  Duo afvalzakhouder met handbediening, Hailo

  Duo afvalzakhouder met handbediening, Hailo Twee gekoppelde afvalzakhouders van aluminium buizen en plastic elementen. Voorzien van handbediening en sluitmechanisme.

  Duo afvalzakhouder met handbediening, Hailo Twee gekoppelde afvalzakhouders van...

  Duo afvalzakhouder met handbediening, Hailo Twee gekoppelde afvalzakhouders van aluminium buizen en plastic elementen. Voorzien van handbediening en sluitmechanisme.

 • Duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo
  Voorradig
  Duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo

  Duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo Twee gekoppelde afvalzakhouders van aluminium buizen en plastic elementen. Voorzien van voetbediening en sluitmechanisme.

  Duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo Twee gekoppelde afvalzakhouders van...

  Duo afvalzakhouder met voetbediening, Hailo Twee gekoppelde afvalzakhouders van aluminium buizen en plastic elementen. Voorzien van voetbediening en sluitmechanisme.

 • Voorradig
  Simplehuman rectangular recycler

  Pedaalemmer met 2 binnenemmers Rechthoekige pedaalemmer met gedempt deksel en twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding (30 en 16 ltr). Fingerprint Proof.

  Pedaalemmer met 2 binnenemmers Rechthoekige pedaalemmer met gedempt deksel en twee...

  Pedaalemmer met 2 binnenemmers Rechthoekige pedaalemmer met gedempt deksel en twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding (30 en 16 ltr). Fingerprint Proof.

 • Voorradig
  Carro-Kick 55 ltr

  RVS pedaalemmer Aluminium of RVS pedaalemmer met gedempt deksel. Vuurbestendig...

  RVS pedaalemmer Aluminium of RVS pedaalemmer met gedempt deksel. Vuurbestendig...

  RVS pedaalemmer Aluminium of RVS pedaalemmer met gedempt deksel. Vuurbestendig...

  149,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Simplehuman butterfly pedaalemmer

  Pedaalemmer in design uitvoering Design pedaalemmer met twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding (2x 20 ltr). Het vlinderdeksel opent in twee delen en sluit geruisloos. Fingerprint Proof.

  Pedaalemmer in design uitvoering Design pedaalemmer met twee kunststof binnenemmers...

  Pedaalemmer in design uitvoering Design pedaalemmer met twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding (2x 20 ltr). Het vlinderdeksel opent in twee delen en sluit geruisloos....

 • Voorradig
  Brabantia pedaalemmer twin bin 2x20 ltr

  Stille pedaalemmer voor afvalscheiding Ronde pedaalemmer met geruisloos sluitend Silent deksel en twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding.

  Stille pedaalemmer voor afvalscheiding Ronde pedaalemmer met geruisloos sluitend...

  Stille pedaalemmer voor afvalscheiding Ronde pedaalemmer met geruisloos sluitend Silent deksel en twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding.

 • Afvalscheidingsbak Push Two, Wesco
  Voorradig
  Afvalscheidingsbak Push Two, Wesco

  Push Two, Wesco Design afvalbak met twee inworpopeningen voor het scheiden van afval. De staalverzinkte binnenemmer is voorzien van tussenschot (2x 25 ltr).

  Push Two, Wesco Design afvalbak met twee inworpopeningen voor het scheiden van afval....

  Push Two, Wesco Design afvalbak met twee inworpopeningen voor het scheiden van afval. De staalverzinkte binnenemmer is voorzien van tussenschot (2x 25 ltr).

  159,95 €
  Bekijken
 • Afvalscheidingsbak Big Double Boy 2x18 ltr, Wesco
  Voorradig
  Afvalscheidingsbak Big Double Boy 2x18 ltr, Wesco

  Big Double Boy 2x18 ltr, Wesco Pedaalemmer met twee kunststof binnenemmers (2x 18 ltr) voor het makkelijk scheiden van afval. Met extra breed RVS voetpedaal. Het ingebouwde dempersysteem zorgt voor het geruisloos sluiten van het RVS deksel. Het deksel kan tevens in geopende positie vastgezet worden.

  Big Double Boy 2x18 ltr, Wesco Pedaalemmer met twee kunststof binnenemmers (2x 18 ltr)...

  Big Double Boy 2x18 ltr, Wesco Pedaalemmer met twee kunststof binnenemmers (2x 18 ltr) voor het makkelijk scheiden van afval. Met extra breed RVS voetpedaal. Het ingebouwde...

  159,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Brabantia Twin Bin 2x20ltr

  Afvalbak met 2 compartimenten Ronde afvalbak met touchdeksel en twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding (2x 20 ltr).

  Afvalbak met 2 compartimenten Ronde afvalbak met touchdeksel en twee kunststof...

  Afvalbak met 2 compartimenten Ronde afvalbak met touchdeksel en twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding (2x 20 ltr).

  159,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Carro-lift, 55 ltr

  Afvalbak met lift Aluminium of RVS afvalbak met liftdeksel, vuurbestendig.

  Afvalbak met lift Aluminium of RVS afvalbak met liftdeksel, vuurbestendig.

  Afvalbak met lift Aluminium of RVS afvalbak met liftdeksel, vuurbestendig.

  189,95 €
  Bekijken