afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

400 liter kliko afvalcontainer kopen Er zijn geen producten

kliko container bestellen met een inhoud van 400 liter, perfect voor het schoonhouden van woon- of werkomgeving

Online kliko afvalcontainer met inhoud van 400 liter kopen

Een kliko afvalcontainer met een inhoud van maar liefst 400 liter vindt u in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl. De 400 liter kliko is de perfecte partner voor het schoon en opgeruimd houden van bijvoorbeeld uw woonomgeving, kantooromgeving, sportvereniging, schoolplein of bijvoorbeeld tijdens tijdelijke activiteiten als concerten of feesten. Dankzij de zeer ruime inhoud van 400 liter is met behulp van de kliko het afvoeren van huishoudelijk of zakelijk afval een fluitje van een cent. U kunt de kliko afvalcontainer met inhoud van 400 liter online kopen in onze webshop.

Eenvoudig afval verzamelen dankzij de 400 liter kliko afvalcontainer

De 400 liter kliko containers in het assortiment van Afvalcontainerkopen.nl zijn gemaakt van sterk kunststof en hebben daarom een lange levensduur. Met behulp van de 400 liter kliko containers kunt u eenvoudig en snel afval inzamelen, daarnaast is het ook mogelijk de 400 liter afvalcontainers te gebruiken voor de opslag van materialen of bijvoorbeeld vloeistoffen. De kliko afvalcontainers zijn uitgerust met 2 sterke zwarte wielen + een extra zwenkwiel aan de voorzijde zodat deze makkelijk verplaatst kan worden.

Breed aanbod kliko afvalcontainers

De kliko’s met een inhoud van 400 liter zijn de grootste afvalcontainers in het assortiment mini-containers. Het volledige assortiment mini-containers bestaat verder uit 3 verschillende modellen; 120 liter kliko afvalcontainers, 240 liter kliko afvalcontainers (verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen) en de 360 liter kliko afvalcontainers. Naast deze containers hebben we ook de grote industriële containers met een inhoud variërend van 770 liter tot 1100 liter.

Kliko afvalcontainers voor thuis of op kantoor

De kliko afvalcontainers met een inhoud van 400 liter zijn niet alleen in of om het huis te gebruiken, maar ook voor zakelijke toepassingen worden de kliko’s veelvuldig gebruikt. Afvalcontainerkopen.nl levert de kliko afvalcontainers met een inhoud van maar liefst 400 liter aan particuliere gebruikers en zakelijke gebruikers. De 400 liter kliko is slechts in 1 kleur verkrijgbaar op dit moment, andere kleuren dan de standaard grijze container zijn mogelijk maar slechts bij grote oplages. Voor meer informatie betreffende deze optie verzoeken wij u per email of telefonisch contact op te nemen.

Verkrijgbare modellen 400 liter kliko container kopen

Productinformatie kliko afvalcontainer 400 liter

400 liter kliko afvalcontainer, zeer geschikt voor buitengebruik.: De kliko afvalcontainer met een inhoud van 360 liter is geschikt voor buitengebruik.
400 liter kliko afvalcontainer, zeer geschikt voor intensief gebruik.: De kliko afvalcontainer met inhoud van 360 liter is geschikt voor intensief gebruik.