afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

360 liter kliko afvalcontainer kopen Er zijn geen producten

360 liter kliko kopen voor het afvoeren van huis afval of GFT afval

Online kliko afvalcontainer met inhoud van 360 liter kopen

In de webshop van Afvalcontainerkopen.nl vindt u kliko afvalcontainers met een grote inhoud van maar liefst 360 liter. De kliko’s zijn prettig in gebruik en dankzij de stevige handvatten en wielen kunnen de afvalcontainers gemakkelijk verplaatst worden. De kiklo afvalcontainers met een inhoud van 360 liter zijn gemaakt van van sterk kunststof en hebben een lange levensduur. De kliko’s zijn verkrijgbaar in 5 standaard kleuren. Een 360 liter kliko afvalcontainer kopen kan eenvoudig in onze webshop.

Kliko container met een inhoud van 360 liter voor het afvoeren van afval

De kliko afvalcontainer met een inhoud van maar liefst 360 liter biedt de perfecte oplossing voor het afvoeren van diverse soorten huisafval of bedrijfsafval. De kliko container heeft een ruime inhoud, is gemaakt van sterk kunststof en is natuurlijk ook geschikt voor verwerken van GFT afval. Ook is het mogelijk de afvalcontainers te gebruiken voor de opslag van diverse materialen of vloeistoffen. De kliko containers zijn uitgerust met een stevige handgreep en 2 slijtvaste zwarte wielen zodat de afvalcontainer gemakkelijk is te verplaatsen. De kliko afvalcontainer is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren; een blauwe kliko, een grijze kliko, een groene kliko, een gele kliko of een rode kliko.

Meerdere formaten kliko afvalcontainers beschikbaar

De grote kliko containers met een inhoud van 360 liter zijn niet alleen in diverse kleuren verkrijgbaar maar er zijn ook kliko’s met een inhoud van 120 liter, 240 liter of nog groter dan de kliko container met een inhoud van 360 liter, namelijk kliko containers met een inhoud van maar liefst 400 liter. De 240 liter kliko afvalcontainers zijn ook verkrijgbaar in 3 speciale uitvoeringen; de kliko container 240 liter met foliestek, de kliko container 240 liter met gleuf + slot en de kliko container 240 liter met glasrozet.

Verkrijgbare modellen 360 liter kliko afvalcontainer kopen

Productinformatie kliko afvalcontainer 360 liter

360 liter kliko afvalcontainer, zeer geschikt voor buitengebruik.: De kliko afvalcontainer met een inhoud van 360 liter is geschikt voor buitengebruik.
360 liter kliko afvalcontainer, zeer geschikt voor intensief gebruik.: De kliko afvalcontainer met inhoud van 360 liter is geschikt voor intensief gebruik.