afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

240 liter kliko afvalcontainer met glasrozet kopen Er zijn geen producten

Kliko kopen met speciaal ontwikkeld glasrozet, zorgt voor het gemakkelijk weggooien van plastic wegwerpflesjes of glas tijdens festivals of op openbare terreinen.

Kliko afval containers met glasrozet kopen

Kliko afval containers met een glasrozet zijn ideaal voor het verwerken van lege plastic flesjes, glazen flesjes, plastic bekertjes of ander plastic wegwerp artikelen. Een ideale en opvallende oplossing op festivals, feesten, sportverenigingen of bijvoorbeeld scholen. De kliko afval container heeft een inhoud van 240 liter en kan dus een flinke hoeveelheid flessen afvoeren, de kliko afval container met glasrozet kopen kan op de webshop van Afvalcontainerkopen.nl, de afval container is enkel in het geel verkrijgbaar. Het is eventueel mogelijk de container in een andere kleur te leveren bij grote aantallen (500-1000 stuks), wanneer u in deze optie geïnteresseerd bent dan verzoeken wij u (telefonisch/per mail) contact op te nemen.

Meerdere modellen kliko afval containers verkrijgbaar

Naast standaard 240 liter kliko afval containers hebben wij ook speciaal ontwikkelde modellen kliko afval containers in ons assortiment. De kliko met glasrozet kan worden gecombineerd met 2 andere modellen in ons assortiment afval containers; de 240 liter kliko afval container met slot + gleuf en de 240 liter kliko afval container met stekfolie raster.

Uitstekende kwaliteit kliko’s

De kliko’s met glasrozet zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit kunststof en uitgerust met een stevig handvat en 2 zwarte slijtvaste wielen. De speciaal uitgevoerde kliko afval containers zijn in principe verkrijgbaar in slechts één kleur, maar de wanneer u toch de voorkeur zou willen geven aan een andere kleur dan bestaat de mogelijkheid om een andere kleur te kiezen.

Beschikbare modellen 240 liter kliko afvalcontainer met glasrozet kopen

Productinformatie kliko afvalcontainer met glasrozet

Gele 240 liter kliko afval container met glasrozet. De glasrozet kliko is geschikt voor buitengebruik en het afvoeren van plastic of glazen wegwerp flesjes.: De 240 liter kliko afval container met glasrozet is geschikt voor buitengebruik.
Kliko afval container speciaal ontwikkeld voor het verwerken van plastic of glazen wegwerpflesjes, uitgerust met een glasrozet en geschikt voor intensief gebruik.: De 240 kliko afval container met glasrozet is geschikt voor intensief gebruik.