afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

240 liter kliko afvalcontainer met slot bestellen Er zijn geen producten

240 liter afvalcontainer kliko met slot en gleuf bestellen

Kliko afvalcontainer met slot en gleuf bestellen

In het assortiment van Afvalcontainerkopen.nl vindt u niet alleen standaard kliko’s met een inhoud van 240 liter, maar ook modellen die ontwikkeld zijn voor specifieke doeleinden. Naast de kliko met glasrozet en de kliko met raster voor stekfolie hebben wij ook de kliko met slot en gleuf in ons assortiment afvalcontainers. De kliko afvalcontainer wordt standaard geproduceerd in het blauw (andere kleuren zijn mogelijk, informeer naar de mogelijkheden).

Geschikt voor het tijdelijk opslaan van vertrouwelijke gegevens

Voor de (tijdelijke) opslag van vertrouwelijke gegevens zoals bijvoorbeeld tijdens een verkiezing, is de 240 liter kliko afvalcontainer met gleuf en slot een perfecte oplossing. De kliko heeft ruim voldoende inhoud om vele stemformulieren op te slaan. De kliko afvalcontainer met een inhoud van 240 liter is uitgerust met 2 zwarte en slijtvaste wielen, dankzij het stevige handvat is de kliko afvalcontainer zeer wendbaar.

Kliko afvalcontainers 240 liter in verschillende uitvoeringen

Naast de speciale kliko afvalcontainers met slot en gleuf hebben wij nog 2 speciale modellen in ons assortiment. Kliko afvalcontainers voor het opslaan en verwerken van plastic rekfolie (afval) en kliko’s met een glasrozet voor het verwerken van flessen en kleine wegwerp flesjes voor bijvoorbeeld sportdranken op een sportvereniging, school, festival of kantoor.

Verkrijgbare modellen 240 liter kliko afvalcontainer met slot en gleuf bestellen

Productinformatie kliko afvalcontainer 240 liter met slot en gleuf

Kliko afvalcontainer geschikt voor buitengebruik met een inhoud van maar liefst 240 liter bestellen, ideaal voor het tijdelijk opslaan van vertrouwelijke gegevens.: De 240 liter kliko met slot en gleuf is geschikt voor buitengebruik.
In blauw uitgevoerde kliko afvalcontainer bestellen, speciaal ontwikkeld voor het tijdelijk opslaan van vertrouwelijke gegevens. De kliko is uitgevoerd met een slot en gleuf.: De 240 kliko met slot en gleuf is geschikt voor intensief gebruik.