afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

240 liter kliko afvalcontainer kopen Er zijn geen producten

240 liter kliko kopen in de webshop Afvalcontainerkopen.nl

Eenvoudig een 240 liter kliko afvalcontainer kopen

Kliko afvalbakken met een inhoud van 240 liter vindt u in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl, in onze webshop vindt u verschillende soorten 240 liter kliko afvalcontainers. De 240 liter kunststof kliko’s hebben een lange levensduur en zijn gemaakt van sterke materialen. Kortom; ideale afvalcontainers vooor het inzamelen van vrijwel al uw afval.

Kliko met inhoud van 240 liter

Dankzij de grote inhoud van maar liefst 240 liter is de kliko ideaal voor het inzamelen van diverse soorten huisafval of bedrijfsafval. De 240 liter kliko’s zijn zeer sterk en daarnaast natuurlijk ook zeer geschikt voor het afvoeren en verwerken van GFT afval. een andere mogelijkheid is om de 240 liter kliko afvalcontainer te gebruiken voor de opslag van diverse materialen of vloeistoffen. De 240 liter kliko is uitgerust met 2 zwarte slijtvaste wielen en een stevige kunststof handgreep zodat de afvalcontainer gemakkelijk kan worden verplaatst.

240 liter kliko afvalcontainer verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen

De 240 liter kliko afvalcontainer is verkrijgbaar in diverse kleuren en meerdere uitvoeringen. Naast de bekende (standaard) 240 liter kliko afvalcontainer zijn er 3 kliko’s in een aparte uitvoering; een afvalcontainer kliko 240 liter met foliestek, een afvalcontainer kliko 240 liter met gleuf plus slot en een afvalcontainer kliko 240 liter met glasrozet. De standaard uitvoeringen van de 240 liter kliko afvalcontainer zijn verkrijgbaar in het blauw, bruin, geel, grijs, groen en rood. De 240 liter kliko met foliestek is verkijgbaar in het rood, de 240 liter kliko met gleuf plus slot is verkrijgbaar in het blauw en de 240 liter kliko met glasrozet is verkrijgbaar in het geel.

Beschikbare modellen kliko afvalcontainer 240 liter kopen

Productinformatie kliko afvalcontainer met een inhoud van 240 liter

De 240 liter afvalcontainer ook wel bekend als kliko afvalbak is geschikt voor buitengebruik.: De kliko afvalcontainer met een inhoud van 240 liter is geschikt voor buitengebruik.
De 240 liter afvalcontainer ook wel bekend als kliko afvalbak is geschikt voor intensief gebruik.: De kliko afvalcontainer met een inhoud van 240 liter is geschikt voor intensief gebruik.