afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

120 liter kliko afvalcontainer kopen Er zijn geen producten

120 liter kliko afvalcontainer kopen in onze webshop

Een kliko afvalcontainer met een inhoud van 120 liter

Een kliko afvalcontainer met een inhoud van 120 liter vindt u in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl, de kliko’s zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De 120 liter kliko’s zijn vekrijgbaar in de volgende uitvoeringen; blauwe kliko afvalcontainer 120 liter, bruine kliko afvalcontainer 120 liter, gele kliko afvalcontainer 120 liter, grijze kliko afvalcontainer 120 liter, groene kliko afvalcontainer 120 liter en rode kliko afvalcontainer 120 liter.

Eenvoudig afval verzamelen met een kliko afvalcontainer

Dankzij de kliko afvalcontainer is het verzamelen van diverse soorten afval een eenvoudige opgave. De kliko’s in het assortiment van Afvalcontainerkopen.nl zijn gemaakt van sterke materialen en hebben een lange levensduur. Daarnaast is het ook mogelijk de kliko afvalcontainers te gebruiken voor de opslag van losse materialen of bijvoorbeeld vloeistoffen. De kliko’s zijn uitgerust met 2 sterke zwarte wielen zodat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden wanneer dit gevraagd wordt.

Kliko’s voor thuisgebruik of kantoorgebruik

De afvalcontainers ook wel bekend als kliko’s zijn natuurlijk niet alleen thuis te gebruiken maar zijn ook in de zakelijke markt veelvuldig in gebruik. Afvalcontainerkopen.nl levert de kliko afvalcontainers dan ook aan de zakelijke markt en/of particuliere gebruikers. Hoewel de afvalcontainers in 6 standaard kleuren beschikbaar zijn is het bij zakelijke bestellingen altijd mogelijk om de minicontainers in de bedrijfshuisstijl te produceren. U kunt hierbij denken aan bestickering of productie in eigen (huisstijl) kleuren, voor meer informatie betreffende deze optie verzoeken wij u telefonisch of per email contact op te nemen.

Beschikbare modellen kliko afvalcontainer met inhoud 120 liter kopen

Productinformatie kliko afvalcontainer 120 liter

De kliko afvalcontainer met een inhoud van 120 liter is zeer geschikt voor buitengebruik.: De kliko afvalcontainer met een inhoud van 120 liter is geschikt voor buitengebruik.
Gemakkelijk een 120 liter kliko kopen kan in de uitgebreide webshop van Afvalcontainerkopen.nl: De kliko afvalcontainer met een inhoud van 120 liter is geschikt voor intensief gebruik.