afvalscheidingsbakken.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Kliko afvalcontainer bestellen Er zijn geen producten

kliko afval-container bestellen in onze webshop

Een kliko afvalcontainer bestellen

Een kliko afvalcontainer bestellen kan snel en gemakkelijk in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl. In onze webshop vindt u verschillende soorten en maten kliko afvalcontainers. De verrijdbare kliko’s zijn makkelijk in gebruik, gemaakt van sterke materialen en hebben zodoende een lange levensduur.

Kliko afvalcontainer voor het inzamelen van afval

De afvalcontainer, ook wel bekend als de kliko is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse en Vlaamse straatbeeld. Dankzij de degelijke kwaliteit is de kliko een perfecte partner voor inzamelen van diverse soorten huisafval of bedrijfsafval. De kliko’s hebben een lange levensduur, zijn zeer sterk en ook geschikt voor GFT afval, daarnaast worden de kliko afvalcontainers ook gebruikt voor de opslag van diverse materialen en vloeistoffen.

Kliko afvalcontainer verkrijgbaar in meerdere kleuren, soorten en maten

De kliko afvalcontainers beschikken over 2 stevige zwarte wielen plus een ronde handgreep zodat de kliko afvalcontainer gemakkelijk is te verplaatsen. U kunt de diverse soorten afvalcontainers bestellen in onze webshop. De kliko afvalcontainers in ons assortiment zijn verkrijgbaar in meerdere formaten en soorten. De inhoud van de afvalcontainers varieert van 120 liter, 240 liter, 360 liter tot 400 liter. Naast deze afvalcontainers met een verschillende inhoud hebben we de standaard 240 liter afvalcontainer ook nog in de volgende 3 uitvoeringen; container 240 liter met foliestek, container 240 liter met gleuf + slot en ten slotte container 240 liter met glasrozet. Voor vrijwel alle modellen geldt dat ze verkrijgbaar zijn in de kleuren, grijs, rood, blauw, groen, rood, geel of bruin. Voor de 400 liter afvalcontainer en de speciale 240 liter modellen geldt dat deze enkel in 1 kleur verkrijgbaar zijn.

Verkrijgbare modellen kliko afvalcontainers

Productinformatie kliko afvalcontainer

De afvalcontainer kliko is zeer geschikt voor buitengebruik.: De afvalcontainer kliko is geschikt voor buitengebruik.
Een 120 liter kliko bestellen? Het kan in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl, snel, gemakkelijk en zeer uitgebreid.: De afvalcontainer kliko is geschikt voor intensief gebruik.